Diensten klinkt altijd behoorlijk functioneel. Duidelijk maar functioneel. Liever gaan we voor ‘waar zijn we goed in?’ of ‘waar we jou met kunnen helpen?’. Dat vind je hieronder. Good to know is dat we bij DHWM al ruim 12 jaar actief zijn op ‘digital’. In die tijd hebben we bakken met ervaring opgedaan, de nodige cms-en versleten, veel koffie ook en heel veel klanten van diverse pluimage blij gemaakt. En daar gaan we graag mee door. Ben jij de volgende?

Websitedesign & onderhoud

Voor ons is de wens en behoefte van de klant, en dan eigenlijk haar doelgroep, altijd leidend. We werken niet vanuit specifieke cms-en maar weten wel dat we met WordPress, Shopify en Prestashop out-of-the-box al de meeste uitdagingen goed kunnen tackelen. Maatwerk is bijna altijd aan de orde omdat ieder project toch zijn eigen functionaliteiten en features dicteert.
Heel praktisch, door middel van Agile (Scrum) projectmanagement leveren we gemiddeld in een paar weken tot maanden voor de meeste klanten een perfecte WordPress site, Prestashop of Shopify webwinkel op. De lijnen zijn kort, we denken graag mee en jij profiteert van jaren ervaringen.

Online marketing

Een website of webwinkel heeft weinig zin als er geen traffic komt. Zodoende helpen we je ook graag met het draaien van succesvolle online campagnes. Hierbij gaat het om de betaalde (paid) inzet van kanalen zoals Facebook, Instagram, Linkedin en bijvoorbeeld Google Ads (voorheen Adwords).
We werken hierin altijd data-driven en starten breed om zo op basis van de cijfers de campagnes steeds strakker en beter (meer conversie) in te richten. We kunnen je helpen met geheel nieuwe campagnes of met de optimalisatie van reeds lopende campagnes.

Online strategie & advies

Minder gevraagd maar goed om te weten dat we hierbij ook een rol kunnen spelen is consultancy op online vlak. Het loont de moeite om eerst een gedegen analyse te maken van zaken als markt, doelgroepen en proposities voordat je direct begint met het laten bouwen van middelen zoals een website. Sterker nog, idealiter besteed je 70% van de tijd in een opstart- of vernieuwingsfase aan concept en 30% aan uitvoer. Zo kom je uiteindelijk tot een beter renderend resultaat.

Leuk dat je interesse hebt en de volgende stap online wilt gaan zetten. We helpen je graag! Neem contact met ons op voor een vrijblijvend voorstel of om gewoon even te kijken of er een match is.