Studioliefde - toe aan een opfrisbeurt

Net als mode is webdesign een keer in de paar jaar aan een opfrisbeurt toe. Zo ook Studioliefde.nl.

Update van gehele WordPress site

De WordPress site van Sabine bestond al de nodige jaren en net zoals met kledingmode het geval is, verandert websitedesign iedere 3 a 4 jaar ook. Bezoekers zien dat je website wat verouderd is met alle negatieve gevolgen die erbij horen. Kortom, tijd voor een opfrisbeurt van haar WordPress site.

We hebben de kans meteen aangegrepen om de structuur van de site een stuk duidelijk vorm te geven. Meer sturing, duidelijk design, duidelijke call-to-actions en het weghalen van een heleboel tekst. Ook hebben we wat handige elementen aan de WordPress website toegevoegd waaronder testimonials (recencies) en contactformulieren.

Hieronder een voorbeeld van de oude homepage links versus de nieuwe rechts.
Het hoofdmenu is aangepast, kleiner gemaakt en duidelijker (logo iets gerestyled), button is een stuk duidelijker en er is video toegevoegd om beter uit te leggen wat Studio Liefde precies voor je kan betekenen.

Studio Liefde Wordpress site oude homepage
Studio Liefde Wordpress site nieuwe homepage

Betere structuur en opbouw van de webpagina's

We hebben de dienstenpagina’s van deze WordPress site ook goed onderhanden genomen. Hieronder links de oude en rechts de nieuwe variant.

Door het toevoegen van blokken en kleur is de pagina veel beter leesbaar geworden. Extra handig voor de websitebezoeker is het contactformulier dat direct onderaan de pagina staat van iedere dienst. Zo zijn er niet onnodig veel klikken of tikken nodig om bezoekers tot conversie te verleiden.