“Pieter en ik hebben nu ruim een jaar een hele fijne samenwerking. Hij is echt een professional met ruime ervaring op het gebied van Wordpress, Active Campaign en online marketing. Communiceren gaat makkelijk en snel. Pieter bespaart mij tijd, neemt werk uit handen en denkt altijd mee. Ik ben heel tevreden!”

Simone HeijhoffAwake Leaders

“Pieter heeft ons zeer snel en vakkundig geholpen met het aanpassen van een paar design- en en technische onderdelen in onze Shopify webwinkel. De communicatie was snel en helder en ook de oplossing was snel gerealiseerd. Leuke bijkomstigheid is dat Pieter en zijn team ook verder kijken en tips geven over andere mogelijke verbeteringen zonder daar verder op aan te dringen. Het is duidelijk dat hij een expert is op het gebied van Shopify.”

OscarLed Customs

“Pieter heeft ons begeleid bij de migratie van een Woocommerce webshop naar Shopify. Veel dingen moesten nog uitgezocht worden en daar heeft hij veel tijd ingestoken. Wij zijn tevreden over zijn werk.”

Jeffrey ScholtenKidzstore.eu

“Pieter is een zeer betrouwbare en kundige kracht geweest in het opzetten van onze Facebook / Instragram Business en onze webshop. Pieter is communicatief en behulpzaam en altijd bereid om “the extra mile” te lopen om het beoogde resultaat te bereiken. Dank voor deze samenwerking.”

Thomas SpijkermanHeelal B.V.

“Pieter is professioneel en werkt snel. Weet efficiënt om te gaan met zijn uren. Heeft in 15 uren tijd een hele uitgebreide website vernieuwd en geupdate. Pieter is ook veelzijdig en is gesprekspartner op veel gebieden binnen online marketing.”

John DeightonGGZ Wijzer